Poraz Juventusa u Rimu: Sarrijeva ”taktika” bez Mandžukića polako daje gorke plodove

Foto: Twitter

Nogometaši Juventusa, dakako, bez Marija Mandžukića, doživjeli su u derbiju 15. kola Serie A zasluženi poraz od Lazija. Konačno, što se prije ili poslije moralo dogoditi, Sarrijeva ”taktika” bez Mandžukića daje gorke plodove. Lazio je slavio u Rimu 3:1 te je tako prvaku, koji ove sezone ne izgleda nimalo uvjerljivo, nanio prvi poraz sezone. Maurizio Sarri polako, ali sigurno, Juventus vozi silaznom putanjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Juventus je poveo  golom Cristiana Ronalda (25) nakon odlične asistencije Betancourta, no Lazio je uspio poravnati preko Luiza Felipea (45+1) malo prije kraja prvog poluvremena. U nastavku susreta Lazio je slomio Juventus, gosti iz Torina ostali su s igračem manje s obzirom kako je zbog grubog prekršaja u 70. minuti isključen Cuadrado.

Domaćin je iskoristio brojčanu nadmoć na travnjaku, naime, Milinković-Savić (74) je nakon sjajnog proigravanja Luisa Alberta pogodio za 2-1. Imao je domaći sastav vrlo brzo veliku priliku i za 3-1, no Immobileov udarac s bijele točke u 79. minuti obranio je Szczesny. Lazio je stavio točku na ”I” u posljednjoj minuti sudačke nadoknade, iz kontranapada su stigli do trećeg pogotka koji je postigao Caicedo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.