Prekrasan dizajn: Pojavila se nova fotografija novog dresa Vatrenih za Svjetsko prvenstvo?

Foto: footyheadlines.com

Kako piše portal 24 sata pojavila se nova fotografija dresa hrvatske nogometne reprezentacije za Svjetsko prvenstvo. Mnogi se slažu kako je riječ o prekrasnom dizajnu, dok glasnogovornik HNS-a, Tomislav Pacak, za na početku navedeni portal kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Novi dresovi bit će predstavljeni u proljeće. To je odluka Nikea koji će predstaviti sve dresove svojih reprezentacija odjednom. Što se tiče navodnog dizajna, na to nemamo komentar…”

Foto: fah
Foto: footyheadlines.com
Foto: footyheadlines.com

Dakle, iz HNS-a ne žele ni potvrditi, ni demantirati fotografije koje se pojavljuju na internetu te na nekim stranim ali i domaćim portalima. Ipak, portalu koji je to prvi objavio, a nije bio usamljen,  može se vjerovati. I doista, prvi puta pričuvni dres hrvatske nogometne reprezentacije bit će crne boje.

Podsjetimo, prvi je ”informaciju” o novom dresu Vatrenih za SP u Rusiji iduće godine objavio je portal Todosobrecamisetas. Najveće iznenađenje je potpuna promjena pričuvnog dresa hrvatske reprezentacije, koji je ranije bio uglavnom u dominantno plavoj kombinaciji, u Rusiji bi trebao biti crne boje s tamnoplavim kvadratićima i narančastim detaljima kao što su brojevi igrača te, naravno, Nikeov znak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo kako je prvi dres ostao u prepoznatljivim ”kockicama’, međutim, one su dosta veće, a rukav je crvene boje.  Druge je fotografije objavio portal FootyHeadlines i one su daleko kvalitetnije, no, objavljene su fotke samo prvog dresa, koji neki uspoređuju s dresom hrvatske reprezentacije iz davne 1996. te Eura u Engleskoj.

⚠ ¡ANTICIPO! Estas serían las camisetas de #Croacia ?? para #Rusia2018. #croatia #modric #lukamodric #nike #russia2018 #2018worldcup #futbol #camiseta #todosobrecamisetas #tsc #football #soccer #futebol #kits #kit #jersey #jerseys #boots #cleats #guayos #botines #zapatos #casaca #camisetas

A post shared by Todo Sobre Camisetas (@todosobrecamisetas) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.