Promašena sezona i spoznaja o nemoći: Što se događa u Barceloni?

Foto: fah

Kako smo već više puta pisali nogometaši njemačkog Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka deklasirali su nemoćnu Barcelonu i slavili na kraju sa čak 8:2, jedan od pogodaka za bavarski klub djelo je hrvatskog reprezentativca, Ivana Perišića. Zahvaljujući sve boljim igrama u završnici sezone Ivan bi, prema nekim informacijama, koje, dakako, nisu konačne, mogao ostati u Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je Bayern na dobrom putu, na kakvom putu je Barcelona, predvođena usamljenim i nemoćnim Lionelom Messijem te činjenicom da je momčad, kako mnogi tvrde, potrošena, zasićena? Koliko će stanje defetizma trajati na Nou Campu?

Navijači su, naravno, izuzetno ljuti, no iako najveći krivci igrači svakako nisu i jedini krivci za Barceloninu nemoć i neviđeno poniženje. Da nešto u klubu nije u redu dokaz je i u događanjima u samom vrhu kluba, koji se odmah dao u potragu za Setienovim nasljednikom. Iako službene potvrde zapravo još uvijek nema činjenica je da je on bivši, no oko njegovog nasljednika nema suglasja u vrhu kluba. Barem tako pišu neki španjolski mediji, koji ne štede igrače katalonskog ponosa. Navodno je prilikom izbora novog trenera nastala prava svađa između čelnika kluba. Nervoza je očito rezultat fijaska u četvrtfinalu Lige prvaka, ali i fijaska u završnici prvenstva Španjolske, kada ih je pretekao najveći rival Real i osvojio naslov. Još ranije Barca je ispala i u Kupu kralja.

Prema pisanju madridskog AS-a navodno je došlo do tenzija vodećih ljudi trofejnog kluba s Nou Campa. Razlog je Maurizio Pochettino, koji bi trebao naslijediti Setiena. Međutim…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pocchetino je prvi kandidat za trenera, ali većina ga ne želi zbog njegove prošlosti u Espanyolu i izjava koje je ranije dao, a govorio je kako nikad ne bi preuzeo Barcelonu.

“Volim Espanyol i Tottenham i nemoguće je da ikada u karijeri budem na klupi Arsenala i Barcelone”, prije nekoliko godina izjavio je argentinski stručnjak. Izjava je to koja bi ga mogla koštati klupe Barcelone….

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.