Proslavljeni “vatreni” Aljoša Asanović postao sportski direktor slovačke Dunajske srede

Foto: fah

Navijači hrvatske reprezentacije su ga obožavali, sa svojim asistencijama pomogao je Davoru Šukeru da bude tako sjajan strijelac, a odigrao je čak 62 utakmice za hrvatsku reprezentaciju i bio pomoćnik izbornika Slavena Bilića, čak šest godina, od 206. do 2002. godine. Biliću je bio pomoćnik i jednu i pol godinu u Moskvi s Lokomotivom. Bilić je otišao u Besiktas, bez Asanovića koji se očito odmarao od nogometa da bi se opet vratio na velika vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenuo je u samostalnu karijeru, postao je sportski direktor slovačkog kluba, Dunajske srede. Inače, ovaj klub je prije desetak godina trenirao i Zlatko Kranjčar. S Asanovićem ovaj klub ima visoke ambicije u slovačkom prvenstvu, klub je angažirao čak pet kamerunskih nogometaša, a od Asanovića se očekuje da pribavi još pojačanja, sve kako bi klub krenuo prema vrhu slovačke tablice.

Svečano predstavljanje Asanovića u Dunajskoj sredi biti će upriličeno u srijedu, nesumnjivo će izazvati veliki interes i hrvatskih medija. Ipak je riječ o jednom od najboljih i najpoznatijih reprezentativaca svih vremena i strijelcu prvog, povijesnog gola za Hrvatsku, u premijernoj utakmici “vatrenih” protiv Amerike prije točno 24 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.