Rakitić lakše ozlijedio stražnju ložu, očekuje se brzi oporavak

Foto: fah

Dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić mora propustiti utakmicu protiv Engleza zbog lakše ozljede stražnje lože, a to je potvrđeno u subotu na pregledu magnetskom rezonancom, objavljeno je na internetskom portalu HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je ozljedu zadobio prije dva dana u susretu sa Španjolcima, u kojem je Hrvatska pobijedila sa 3-2, te je napustio igru u 67. minuti.

Zahvaljujući dobroj procjeni izbornika Zlatka Dalića i liječničke službe hrvatske reprezentacije, Rakitić nije otputovao sa “vatrenima” u London na odlučujući susret Lige nacija protiv Engleske, već se je vratio u Barcelonu gdje će započeti s oporavkom. Nakon kraće stanke očekuje se Rakitićev brzi povratak na nogometne terene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.