Rekordan iznos: Chelsea traži 225 milijuna eura od Reala za Hazarda

Foto: fah

Vodstvo engleskog premierligaša Chelsea poručilo je čelnicima Real Madrida da će morati oboriti svjetski rekord ukoliko žele u svoje redove dovesti belgijskog veznjaka Edena Hazarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Londonski ‘Bluesi’ za svog najboljeg igrača traže čak 225 milijuna eura odštete. Na Stamford Bridgeu se nadaju kako će ovaj iznos ‘ohladiti’ Real Madrid koji duže vrijeme pokušava angažirati Belgijanca.

Hazard ima ugovor s londonskom klubom još dvije godine i već je nekoliko puta odbio potpisati novi ugovor po kojem bi zarađivao 330.000 eura tjedno.

Belgijski reprezentativac je prije svjetskog prvenstva u Rusiji u razgovoru za L’Equipe poručio kako će ostati u Londonu jedino ako se pojača momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako se pogoršaju onda odlazim,” kazao je Hazard poslavši poruku i Španjolcima.

“Real Madrid bi mogao bi biti zanimljiv za mene, Real zna što treba napraviti ako me želi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.