Rijeka u Koprivnici izgubila važne bodove u borbi za drugo mjesto

Foto: fah

Nogometaši Rijeke su na gostovanju u Koprivnici poraženi sa 1-0 (1-0) od Slaven Belupa i time izgubili važne bodove u borbi za drugo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junaci su bili strijelac pogotka Brazilac Mateus i vratar Antonio Ježina koji je u niz situacija spašavao svoju mrežu.

Dinamo je vodeći sa 72 boda, drugoplasirani Osijek i trećeplasirana Rijeka imaju po 52, a Hajduk je četvrti sa 51 bodom i utakmicom manje u kojoj će gostovati kod petoplasirane Lokomotive (50). Upravo su to četiri momčadi koje će se u preostalih šest kola boriti za drugu poziciju koja donosi plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Posljednje tri pozicije drže Varaždin sa 24 boda, Istra 1961 sa 22 i zaprešićki Inter, koji je sa 17 bodova glavni kandidat za preseljenje u drugoligaško društvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.