Rožman najavio Europsku ligu: “Utakmica u kojoj se ne pita samo nas”

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Rijeke će u četvrtak u susretu 1. kola skupine F Europske lige igrati protiv Real Sociedada na Rujevici. Real Sociedad je trenutačno vodeća momčad španjolskog nogometnog prvenstva. Trener Rijeke Simon Rožman shvaća da je težak zadatak pred njegovim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz kluba su potvrdili kako je još jedan igrač zaražen koronavirusom, ukupno tri.

– Atmosfera je fantastična osim tih testiranja koja nose nekakvu neizvjesnost dok se čekaju rezultati. Velika je stvar što smo se plasirali u Europsku ligu. Veselim se utakmici, ovo je naš teren i mi ćemo se tako postaviti. Mislim da smo dobro analizirali suparnika, govorimo o vodećoj momčadi u Španjolskoj i sigurno je da će oni koji budu igrali dati svoj maksimum. Vjerujem u svoju momčad i da će se pokazati u najboljem mogućem izdanju, rekao je Rožman.

Iznimno respektira sutrašnjeg protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne znam s kojim sastavom će izaći, no imaju 22 izuzetno kvalitetna igrača, ekipa koja vrijedi 300 milijuna eura prema Transfermarktu. Ali nama je to veliki izazov, imamo spremnu strategiju kako bi htjeli da se utakmica odvija, ali to je utakmica u kojoj se ne pita samo nas, zaključio je Rožman te dodao kako će ići na pobjedu, ali neće biti tragedija ako se izgubi.

Riječani su u skupini, uz Real Sociedad, s talijanskim Napolijem i nizozemskim AZ Alkmaarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.