Sammir iznenađen pozornošću koju je dobio u Brazilu

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Sammir, koji je rođen u Brazilu, izjavio je kako ga je posebna pozornost koja mu je posvećena u domovini, gdje u četvrtak počinje svjetsko prvenstvo, iznenadila, ali da će mu to biti inspiracija za dobru igru, prenosi Four Four Two.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Član španjolskog prvoligaša Getafea, 27-godišnji Sammir je kazao da je pažnja posvećena njemu iznenađujuća, ali da će ga samo inspirirati da bolje igra za hrvatsku reprezentaciju.

“Nisam očekivao toliko pozornosti, ali ja sam rođen ovdje i drago mi je da me svi poznaju”, izjavio je Sammir na konferenciji za novinare i dodao kako ga pozornost stimulira da radi još više i da jednog dana kada se vrati u Brazil svi budu sretni zbog njega.

Sammir vjeruje da Hrvatska ima kvalitetu da ugrozi brazilsku nogometnu reprezentaciju s kojom igra prvu utakmicu u skupini A u četvrtak na samom otvaranju SP-a. Osim Brazila i Hrvatske us kupini A su još Kamerun i Meksiko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je, kako je dodao, spreman igrati na bilo kojem mjestu koje mu ponudi hrvatski izbornik Niko Kovač.

“Sto posto sam spreman, trenirao sam za to. Ako trener odluči da igram u prvoj postavi, dat ću sve od sebe svih 90 minuta, učinit ću sve za Hrvatsku da bi na kraju pobijedili”, kazao je Sammir.

“Imamo kvalitetu za dobar rezultat”, napomenuo je je na kraju bivši igrač zagrebačkog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.