Saračević: Obrana 5:1 i samopouzdanje odveli su nas do pobjede

Novi trener PPD Zagreba Veselin Vujović zbog suspenzije nije mogao voditi večerašnju utakmicu protiv moćnog Kiela, ali njegov pomoćnik i legenda hrvatskog rukometa Zlatko Saračević odlično je odradio posao i odveo je mladu ekipu Zagreba do pobjede 27:25 u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U prvom poluvremenu igrači su bili u grču, stajali su predaleko od gola. Nisu loše igrali, ali znao sam da mogu bolje. Na poluvremenu sam im rekao da se opuste, da igraju kao što znaju i da daju sve od sebe, pa ako i izgube nitko im neće ništa zamjeriti. Također, uveli smo obranu 5:1 koja ne odgovara Kielu i na kraju smo došli do velike pobjede. Igrači su pokazali da su sjajni i da mogu pobijediti bilo koga kad igraju sa samopouzdanjem”, izjavio je Saračević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.