Šibenik na domaćem terenu svladao Lokomotivu 2:1

Foto: fah

U susretu 9. kola Prve HNL u subotu je Šibenik na Šubićevcu protiv Lokomotive slavio sa 2-1. Strijelac oba gola za domaćine bio Antonio Marin, u 5. i 78. minuti, dok je za Lokomotivu zabio Marko Dabro u 28. minuti iz penala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik je poveo već u 5. minuti golom Antonia Marina. Gosti dolaze do izjednačenja 28. minuti. Duga lopta po lijevom boku za Pivarića, a igrač domaćih Perić pogrešno je procijenio i Pivarić ga je pretrčao, a Perić oborio unutar kaznenog prostora. I Lokomotiva je dobila penal, kojeg je zabio Marko Dabro.

Lokomotiva je mogla i do vodstva, Kulenović se driblingom otarasio čuvara i dobro pucao iskosa sa deset metara, ali je vratar Rogić bio na mjestu.

Odličnu igru Marin Jakoliš je potvrdio u 78. minuti kada je poveo kontranapada po lijevom boku i onda odlično uposlio Antonia Marina, koji je dolazio s desne strane i svojim drugim pogotkom donio Šibenčanima pobjedu 2-1. Lokomotiva je ostala na šestom mjestu sa 11 bodova, a Šibenik je sedmi sa 10 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.