Sin Radomira Antića: ‘Bakterija ga je ubila za dva dana, a odluka španjolskih doktora bila je kobna’

Foto: snimka zaslona

Sin nedavno preminulog Radomira Antića, Dušan Antić, govorio je o nekim nepoznatim detaljima iz posljednjih dana života za španjolski radio Cadena Ser.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moj otac je bio bolestan, a nije djelovalo kao da je ozbiljno. Popravilo mu se stanje, ali onda je dobio neku bakteriju koja postoji valjda samo u bolnicama i samo je nestao u dva dana”, rekao je o nekadašnjem treneru Atletica, ali i Reala i Barcelone.

“Stanje mu je bilo bolje, ali su pogriješili u bolnici kad su ga premjestili u odjel za intenzivnu njegu. To su učinili ne bi li ga zaštitili od koronavirusa. Ali tamo mu je bilo loše i samo je nestao u dva dana. Bakteriju je dobio u subotu, da bi umro već u ponedjeljak”, rekao je.

“Moj otac bio je bolji otac nego trener. Htio je uživati s unucima, zato je posljednji posao odradio još prije tri godine. Imao je dosta ponuda, ali posvetio se obitelji”, zaključio je o svom ocu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.