Sljeme, slalom: Vodi Hirscher, Kostelić blizu ulaska u drugu vožnju

Nakon što je 50 od 82 prijavljena skijaša odvozilo prvu vožnju slaloma Svjetskog kupa na zagrebačkom Sljemenu, gdje se u utorak okupilo više od 10.000 gledatelja, u vodstvu je Austrijanac Marcel Hirscher, dok je Ivica Kostelić na 23. mjestu (+2.40).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo je šest skijaša završilo prvu vožnju s vremenskim razmacima unutar jedne sekunde. Drugi je Šveđanin Mattias Hargin (+0.77), a na trećem mjestu nalazi se Amerikanac David Chodounsky (+0.79), koji je sve iznenadio odličnim nastupom.

Hrvatska ima šest predstavnika, Filip Zubčić starta 57., Matej Vidović 65., Natko Zrnčić Dim kreće 69., Istok Rodeš 73., a Elias Kolega 80.

Druga vožnja na rasporedu je u 18,10 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.