Sretnici koji su donijeli pametnu odluku će Dinamo u Ligi prvaka gledati za nisku cijenu, a ostali? Tek ćemo saznati…

Foto: fah

Dinamo je na početku sezone ponudio godišnje ulaznice po izuzetno povoljnim cijenama (zapad 550 kn, istok 400 kn, sjever 150 kn). A one su u prodaji bile do prve utakmice playoff faze Lige prvaka, domaćeg ogleda sa Salzburgom. Ove niske cijene iskoristilo je oko 3300 navijača, a ulaznice omogućuju ulaz na sve utakmice Dinama u Prvoj HNL, hrvatskom kupu, Ligi prvaka, pa i juniorskoj Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali, koji su propustili priliku, će morati posegnuti dublje u svoje džepove. Nije jasno kakve će biti cijene pojedinačnih ulaznica za Ligu prvaka, niti koliko će iznositi paketi za sve tri domaće utakmice nego na Maksimiru tek trebaju održati radni sastanak na temu “ulaznica za Ligu prvaka”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.