Strijelac prvog pogotka Hrvatske: ‘Najvažnije da smo pobijedili, ali moramo bolje’

Foto: fah

Hrvatska je teško pobijedila Azerbajdžan 2:1 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon početkog šoka i gola za vodstvo Azerbajdžana izjednačio je Borna Barišić.

“Sigurno da sam prije svega zadovoljan jer smo pobijedili. Bila je to teška utakmica jako, to smo i najavljivali, pa naravno da sam zadovoljan. Iskreno molio sam se Bogu da bude ili nekakav slobodnjak ili da se nađem nakon kornera pa zabijem, no najbitnije da smo pobijedili. Čvrsti su, ne može im se reći, ali ponavljam, znali smo da to neće biti laka utakmica, iako sam ja navikao i na žešće startove pa je ovo u redu. Bit će sve dobro na kraju”, poručuje.

“Mađari će biti još teži, oni su poznati kao tvrdi i igramo u gostima. Ali trebamo vidjeti što smo mogli bolje i to prenijeti tamo”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.