Sve zbog Gvardiola: Topnici bijesni, čak je i Carragher stao na njihovu stranu

epa11301294 Manchester City's goalkeeper Ederson Santana de Moraes (L) and Josko Gvardiol (up) in action against Brighton's Joao Pedro (down) during the English Premier League soccer match of Brighton & Hove Albion against Manchester City, in Brighton, Britain, 25 April 2024. EPA/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos, 'live' services or NFTs. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Bura nakon jedanaesterca koji je dosuđen za Manchester City protiv Wolverhamptona se ne stišava. Naime, U 10. minuti Joško Gvardiol je uputio udarac, a Rayan Ait-Nouri ušao u blok. Bilo je kontakta, a sudac je uz pomoć VAR sobe pokazao na bijelu točku. Utakmica između Manchester Cityja i Wolvesa završila je 5:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, taj jedanaesterac je razbjesnio ne samo navijače i igrače Wolverhamptona, već i navijače Arsenala.

 “Kako? Kako je ovo jedanaesterac”, napisao je jedan od navijača Arsenala, a drugi dodao: “Koji je ku*** čovjek sada svirao? Užasna odluka.”
“Opet taj VAR. Kako je to jedanaesterac? Aha, to je jedanaesterac samo za Manchester City. Smiješno”, dodao je treći navijač.
S njima se slaže i legendarni Jamie Carragher.

” Igrači Manchester Cityja su sucu morali reći da je to penal jer ga on ne bi sudio. Gvardiol je samo pucao, nije to penal. Ovo je previše. Ait-Nouri ne vidi Gvardiola. Ovo je više sudar njih dvojice. Mislim da je Phil Foden bio ključan kod suca i zato je svirao penal, ali mislim da ovo nije bio penal”, jasan je bio Carragher.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.