The Athletic: ‘Modrić i obitelj uzbuđeni oko odlaska u novi klub’

Zagreb, 17.11.2019. - Predstavljanje knjige Luke Modriæa "Moja igra". Na fotografiji Vanja Modriæ, Luka Modriæ, djeca Ivano, Ema, Sofia Modriæ. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIÆ/ lsd

The Athletic piše o kombinaciji u kojoj bi Luka Modrić iz Real Madrida ovoga ljeta preselio u D.C United iz Washingtona. Navodno kontakti postoje već neko vrijeme i Modrićeva obitelj uzbuđena je zbog ideje preseljenja iz Madrida u SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od razloga je i to što je Modrić izgubio sigurno mjesto u Realovih prvih 11. a i ugovor mu stiče krajem sezone.

D.C. se, piše Athletic, s Modrićem susreo prošle godine, a navodno je Luka rekao kako je vrlo zainteresiran za odlazak u SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovarao je s obitelji i uzbuđeni su oko te ideje”, prenosi Athletic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.