Vedran Ćorluka i Franka slave rođenje sina: ‘Sve je prošlo glatko i u najboljem redu, a Vedran je čitavo vrijeme bio uz nju’

Foto: Instagram

Pjevačica Franka Batelić i njen suprug, nogometaš Vedran Ćorluka nisu mogli imati bolji početak 2020. godine. Dobili su sina Viktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Franka je u nedjelju ujutro osjetila prve trudove, a njen ju je Vedran dovezao u zagrebačku Kliniku za ženske bolesti i porode u Petrovoj i uz svoju suprugu bio čitavo vrijeme, bodreći je i čekajući dolazak njihova prvog djeteta na svijet. U popodnevnim satima bračnom paru Ćorluka rodio se zdravi sinčić, a ponosni roditelji vrlo su brzo najljepšu vijest u svom životu podijelili sa svojim brojnim pratiteljima i obožavateljima na Instagramu, piše Jutarnji list.

“Kratko smo se čuli. Franka je presretna, rekla mi je kako su je obuzeli neki potpuno novi osjećaji kad je vidjela svog sinčića. Sve je prošlo glatko i u najboljem redu, a Vedran je čitavo vrijeme bio uz nju”, ispričao je Frankin menadžer Siniša Bevanda.

S njom se čuo i naš poznati skladatelj i glazbeni producent Branimir Mihaljević, koji je s pjevačicom, između ostalog, potpisao i njezinu pjesmu “Crazy” kojom je Hrvatsku predstavljala na Eurosongu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U kontaktu smo. Franka mi je rekla da je sve prošlo super, što je najvažnije, i svi smo presretni zbog nje”, kratko je komentirao Mihaljević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.