Tuchel o ozljedi Neymara: ‘Uskoro ćemo saznati istinu, nadam se da nije ozbiljno’

epa08620825 Neymar of PSG holds his back following a tackle during the UEFA Champions League final between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Lisbon, Portugal, 23 August 2020. EPA/Manu Fernandez / POOL

Nogometaši PSG-a u 2.kolu Lige prvaka stigli su do važne pobjede, ali i očekivane s obzirom da su aktualni europski doprvaci, na gostovanju kod Basaksehira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon domaćeg poraza od Manchester Uniteda PSG je u Tursku stigao poprilično uzdrman, ipak uspjeli su nogometaši francuskog prvaka prebroditi šok izazvan porazom od Uniteda te su na kraju slavili 2:0. Usprkos pobjedi na gostovanju napustili su Istanbul u ne baš najboljem raspoloženju. U 26. minuti susreta zbog ozljede igru je napustio jedan od najboljih nogometaša svijeta, brazilski reprezentativac, Neymar, tek bi se tijekom današnjeg dana trebalo znati koliko je ozbiljna njegova ozljeda.

Trener PSG-a, njemački stručnjak Tomas Tuchel, nada se da ozljeda njegovog najvećeg aduta ipak nije takve prirode da će ga na duže vrijeme otrgnuti od nogometnih terena.

“Nadam se da ozljeda nije ozbiljna. Rezultate detaljnog pregleda znat ćemo danas. Ima neki problem sa aduktorom bedrenog mišića”, rekao je Tuchel, koji je navodno na izlaznim vratima francuskog prvaka. Naime, PSG navodno traži nasljednika njemačkom stručnjaku te su čak kontaktirali i trenera Reala Zinedine Zidanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.