Turski klub nakon potresa: Golman poginuo u potresu, branič skočio s balkona

golman
Montaža: Narod.hr, izvor: Fah, Malatyaspor

Stravičan potres u Turskoj i Siriji je odnio preko 5 tisuća života, a među stradalima su i nogometaši turskih klubova. Zatrpan pod ruševinama poginuo je Ahemt Eyup Turkaslan (28), golman Yeni Malatyaspora. Ipak, spasio se njegov suigrač, 33-godišnji branič Baris Basdas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je skočio s balkona na drugom katu zgrade u kojoj živi. Preživio je, ali je teško je ozlijedio nogu.

“Meni su stradali križni ligamenti, Baris je teško ozlijedio nogu, a sada tražimo Eyupa, evo nas u njegovoj zgradi”, rekao je Damir Ibrić, direktora Malatyaspora. No, nešto kasnije su našli golmanovo beživotno tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.