UEFA odlučila: Evo kako će se zvati odgođeno Europsko prvenstvo

epa08255171 A UEFA logo is pictured through a window prior to the UEFA Europa League 2019/20 Round of 16 draw, at the UEFA Headquarters in Nyon, Switzerland, 28 February 2020. EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Nakon što je odgođeno Europsko nogometno prvenstvo UEFA je objavila da će se natjecanje i dalje zvati EURO 2020, bez obzira što će se službeno odigrati godinu poslije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Time želimo naglasiti da se naše vrijednosti neće promijeniti te da ćemo osigurati sve kako bi turnir zadržao svoju originalnu viziju”, piše u službenom priopćenju.

“Prvenstvo će se održati u prikladnom ozračju kakvo i zaslužuje na svoju 60. obljetnicu. Navijači će ga i dalje nazivati EURO 2020”, izvijestili su iz UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.