Uefa pokrenula istragu protiv Srba, prijeti im kazna zbog transparenta “Kosovo je Srbija”

epa08003988 Ukraine’s Volodymyr Shepeliev (L) in action against Serbia's Aleksandar Kolarov (R) during the UEFA EURO 2020, Group B qualifying soccer match between Serbia and Ukraine, in Belgrade, Serbia, 17 November 2019. EPA/ANDREJ CUKIC

Disciplinska komisija Uefa-e pokrenula je postupak protiv Srbije zbog transparenta “Kosovo je Srbija” za vrijeme utakmice protiv Ukrajine u kvalifikacijama za Euro 2020., a prijeti im kazna igranja bez gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moguće je da kaznu budu morali izdržati već u dodatnim kvalifikacijama za plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine gdje će 26. ožujka gostovati u Norveškoj.

Ako uspiju pobijediti slijedi im utakmica protiv pobjednika susreta Škotske i jedne od četiri zemalja – Bugarske, Izraela, Mađarske ili Rumunjske, koja će se odrediti ždrijebom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.