Vatreni se i dalje odmaraju: Lovren i Vrsaljko pozirali zajedno

Foto: Instagram

Hrvatski nogometni reprezentativci uživaju na odmoru. Dejan Lovren i Šime Vrsaljka nakon odmora svaki na svojoj strani, ponovno su se našli i objavili zajedničku fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Aj Laajk, Lapapa, Laganini a lot…?? @simevrsaljko2”, napisao je Lovren na Instagramu.

Aj Laajk, Lapapa, Laganini a lot…?? @simevrsaljko2

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedili su brojni komentari obožavatelja koji su ih prozvali jer još odmaraju, a sezona uskoro počinje. No, prije bi trebalo reći – neka odmaraju, zaslužili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.