Vedran Ćorluka o plaći: ‘Mene je Lokomotiv doista jako htio zadržati… i ostao sam’

Foto: fah

Vedran Ćorluka nakon devet mjeseci oporavka od ozljede ponovno je na terenu, a u velikom intervjuu za klupsku stranicu progovorio je upravo o toj temi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zaradio sam jednu od najozbiljnijih sportskih ozljeda i povratak je težak. No, razmišljao sam o osvajaju naslova prvaka i SP-u, a fizioterapeuti i liječnici bili su puni podrške”, rekao je.

Ali imao je i veliku podršku kluba.

“Lokomotiv je moj klub, čak ne znam volim li više Dinamo ili Lokomotiv ! U Dinamu sam napravio prve nogometne korake s 8 godina, ali sad više ne mogu tvrditi da mi je najdraži klub. A to nisam mogao ni zamisliti kad sam dolazio u Rusiju”, rekao je Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorluka je jedan od najplaćenijih hrvatskih nogometaša , ali i igrača Lokomotiva.
“Ne razmišljam o tome. Klub ponudi igraču uvjete, koje on prihvati ili odbije, tako je u nogometu. A mene je Lokomotiv doista jako htio zadržati… i ostao sam”, ističe.

Ne pada mu teško što nije u klubovima poput Reala, Barcelone ili Juventusa.

“Šutim i slušam, haha! Ma ne, i oni se interesiraju koja je razina ruske lige i reprezentacije, kakvi su gradovi, stadioni… sad uoči SP-a”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Veza sa psom bolja je nego s djevojkom! Pas razumije sve, a djevojka ponekad ne, haha! Ma zadovoljan sam svime, samo da počnem igrati”, poručio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.