(VIDEO) Belgijska liga: Zbog pogreške Karla Letice Club Brugge hrvatskog trenera Ivana Leke remizirao na gostovanju

Foto: Twitter

Hrvatski vratar Karlo Letica velikom je pogreškom koštao Club Brugge pobjede na gostovanju kod Sint-Truidena u susretu 12. kola belgijskog nogometnog prvenstva koji je okončan rezultatom 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Letica je u 18. minuti vrlo lošom reakcijom propustio u mrežu udarac Kamade za vodstvo domaćih od 1-0. Iako su gosti do kraja prvog poluvremena preokrenuli preko Vanakena (31-11m) i Schrijversa (41) nisu uspjeli osvojiti tri boda jer su u 78. minuti njihovi stoperi poklonili još jedan gol Sint-Truidenu koji je na kraju upisan kao autogol Ritsa.

Matej Mitrović nije konkurirao za nastup u momčadi koju s klupe vodi Ivan Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi Club Brugge sada ima 27 bodova, dva manje uz utakmicu više od vodećeg Genka, a četiri više uz također utakmicu više od trećeg Anderlechta. Sint-Truiden je sedmi sa 18 bodova.

Jakov Filipović odigrao je čitavu utakmicu za Lokeren, a Goran Milović za Oostende u 0-0 remiju tih momčadi. Lokeren je 15. sa šest bodova, a Oostende deveti sa 15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.