(VIDEO) Je li ovo potez sezone jednog golmana? Čudesna obrana brata hrvatskog rukometnog reprezentativca!

Foto: Snimka zaslona

U drugom kolu druge turske lige nogometaši Genclerbirligija i Adanaspora odigrali su 0:0. Sam rezultat utakmice ne izaziva divljenje s obzirom kako se nogomet ipak igra zbog golova, no, ponekad se može uživati u atraktivnim nogometnim potezima čak i ako golova nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

@adanasporresmi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Goran Karačić (@__gorankaracic) on

Naime, utakmicu u Ankari obilježila je sjajna obrana golmana Adanaspora Gorana Karačića. Goran Karačić je inače brat hrvatskog rukometnog reprezentativca Igora Karačića. Goran nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, dok je treći brat Ivan rukometaš kao i Igor, ali za razliku od Igora Ivan igra za rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, sva tri brata rođena su u Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Karačić je bivši nogometaš Zrinjskog iz Mostara, a zaustavio je u Ankari pokušaj lob udarca protivničkog nogometaša te je tom obranom ušao u ozbiljnu konkurenciju za najbolju obranu sezone u europskim ligama. Turski sportski komentator nizao je hvalospjeve na Goranov račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.