(VIDEO) Urnebesna reakcija: Kako je trener Osijeka Zoran Zekić postao hit na društvenim mrežama!

Foto: Snimka zaslona

Trener nogometaša Osijeka, Zoran Zekić, postao je zanimljiva tema na društvenim mrežama zbog reakcije tijekom prvenstvene utakmice protiv Cibalije prošlog vikenda.  Naime, Zekić je reagirao poput dječaka koji se u svojim nestašlucima skriva pred roditeljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Trener krenuo zapaliti cigaru, ali… by goloviliga

Osijek je izgubio 2:1, što je veliko iznenađenje. Cibalija do prošlog vikenda četiri godine nije uspjela svladati Osijek.

S obzirom kako je Zekić napravio već sve izmjene u momčadi nije mogao puno učiniti ne bi li izbjegao gubitak dragocjenih bodova. Tako je u 72. minuti utakmice sam sebe pokušao smiriti zapalivši cigaretu, no, vrlo brzo, shvativši da ga snima kamera, istu je pospremio u džep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, pušenje je na klupama zabranjeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.