(VIDEO) Vođa Reala: Zašto se španjolski mediji dive Luki Modriću, a zgražaju nad potezom Cristiana Ronalda?

Foto: Twitter

Sinoć su, kako smo pisali, diljem Europe igrane neke od utakmica 2. kola Lige prvaka, u jednom od najzanimljivijih susreta igranom u Dortmundu Borussija i prvak Europe Real odigrali su uzbudljivu utakmicu, ali bez pobjednika, na kraju je završilo 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvak Europe imao je vodstvo, prokockao ga je iako je poveo 1:0 već u 17. minuti utakmice kada je za goste zabio Ronaldo, poslije jedne zaista lijepe akcije. Domaćin je izjednačio autogolom koji je postigao obrambeni igrač Reala Varane, do autogola je došlo poslije velike pogreške golmana kraljevskog kluba Navasa. Varane se kasnije iskupio pogotkom kojim je Real poveo sa 2:1, ipak Borussia je uspjela izjednačiti kad je Schuerrle pogodio rašlje za konačnih 2-2.

Real nije pobijedio, no, španjolski mediji su bili oduševljeni igrom kapetana Vatrenih Luke Modrić, bio je najjača karika Reala, toliko važna da je čak i španjolska Marca istaknula kako je izostanak hrvatskog reprezentativca veći udarac za Real nego kad ne igraju Bale ili Ronaldo, dvije možda i najveće zvijezde kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Luku mediji i navijači hvale Cristiano Ronaldo je ponovno postao predmet osuda i zgražanja. Naime, kako smo spomenuli Portugalac je postigao vodeći pogodak za ‘kraljeve’, no u 64. minuti utakmice povukao je nesportski potez koji bi ga mogao skupo koštati ako će Uefa biti dosljedna. Naime, Ronaldo je poslije pada u prolazu kako je prikazano na videu namjerno udario Borussijinog Marcela Schmelzera, sudac takav nesportski potez nije mogao vidjeti, međutim, primijetile su ga kamere.

Disciplinska komisija Uefe morat će odlučiti kako će i hoće, a vjerojatno hoće, kazniti najboljeg igrača Europe. Možda tek novčano, a možda i pauzom, odnosno suspenzijom od jedne utakmice?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.