(VIDEO) Zašto je Cristiano Ronaldo toliko nervozan nakon povratka? Je li bio u zaleđu morao mu pokazati kamerman!

Foto: Snimka zaslona

Najbolji nogometaš Europe Cristiano Ronaldo izuzetno je nervozan posljednjih dana, dakle, od povratka na nogometne travnjake nakon ozljede zarađene na Europskom prvenstvu u Francuskoj prije sada već tri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju nervozu pokazao je i na utakmici Reala protiv Borussije Dortmund (2:2) u 2. kolu Lige prvaka, dao je pogodak, još jedan je dao i poništen je zbog zaleđa, no, udario je protivničkog igrača namjerno što sudac nije vidio, ali su zato zabilježile kamere. Hoće li biti suspendiran od strane Disciplinske komisije Uefe veliko je pitanje.  Takvo ponašanje nije dostojno prvaka Europe, kako reprezentativnog tako klupskog.  Naime, Ronaldo je prvak Europe ove godine postao s Realom i Portugalom, drugim riječima, pravog razloga za nezadovoljstvo ne bi trebao imati.

No, vratimo se u Dortmund, kako smo rekli Ronaldo je postigao pogodak, kojeg je glavni sudac poništio zbog zaleđa. Najbolji europski nogometaš se nije mogao pomiriti s odlukom suca te je na poluvremenu otišao do kamermana kako bi mu ovaj ponovio navodno spornu snimku.

No, najbolje da sami prosudite koliko je zapravo u pravu Ronaldo koji ponekad teatralnim ponašanjem podsjeća na srpskog tenisača Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.