Vinicius Junior: ‘Ovo mi je najbolja večer otkako sam stigao u Madrid’; Busquets: ‘Jednostavno nismo bili dovoljno dobri’

Foto: Twitter

Nogometaši Reala pobijedili su Barcelonu u Madridu s 2:0 u 26. kolu španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je moja najbolja večer otkako sam stigao u Madrid. Radio sam naporno i nadao se da će moje vrijeme doći”, rekao je nakon susreta strijelac prvog gola Vinicius Junior i dodao: “Kross mi je lijepo dodao. To smo uvježbavali na treningu i danas je dobro uspjelo i uspio sam zabiti. Lopta je na putu prema golu malo dodirnula Piquea i ušla. Sada moramo ovako nastaviti, za nas same i navijače koji nas uvijek podržavaju. U najboljem samo klubu na svijetu i želim da navijači budu sretni”.

“Jednostavno nismo bili dovoljno dobri. Ako uspiješ parirati takvim igračima, onda imaš šanse. No ako se ne trudiš dovoljno, dogodi se ono što se nama dogodilo večeras. Nekada se isplati riskirati, a nekada ti se rizik obije o glavu”, kaže Sergio Busquets.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.