Voditeljici CitizenGO kampanje odgođeno ročište: LGBT aktivist je tuži jer je rekla da muškarac ne može biti žena, a niti žena muškarac

Foto: GettyImages, CitizenGO; fotomontaža: Narod.hr

Caroline Farrow, voditeljica CitizenGO kampanja za Veliku Britaniju i Irsku, uskoro bi mogla završiti u zatvoru jer je javno izgovorila činjenicu da muškarci jesu muškarci a žene, žene, tj. muškarac ne može biti žena, a niti žena muškarac, o čemu je Narod.hr pisao.

Caroline je jučer, 15. listopada, morala izaći pred sud i pred “transrodnog” aktivista koji je nju i njenu obitelj mučio mjesecima i koji sad zahtjeva da mu Caroline plati sto tisuća britanskih funti te zatvorsku kaznu. Sudac je odgodio ročište za siječanj.

> (VIDEO) Otac pokušava spriječiti promjenu spola 7-godišnjeg sina koju majka nasilno podržava

> Doktor tuži britansku vladu zbog otkaza, jer je odbio koristiti zamjenice za ‘transrodne osobe’ suprotne biološkom spolu

Prije ulaska u sudnicu “transrodni” aktivist Stephanie Hayden, rođen kao Anthony George Steven Halliday i njegova prijateljica su vrijeđali i prijetli Caroline kako će završiti u zatvoru.

Odgoda ročišta daje još vremena za prikupljanje potpisa i širenje svijesti o situaciji u kojoj se Caroline nalazi. S druge strane produžava agoniju za Caroline i njenu obitelj.

Peticija za pomoć Caroline nalazi se ovdje.

Podsjetimo, situacija u kojoj se Caroline nalazi započela je u ožujku ove godine kad se suočila s istragom lokalne policije nakon što je operaciju promjene spolnih obilježja na 16-godišnjem dječaku opisala kao kastraciju, sakaćenje i zlostavljanje djeteta.

Caroline je kritizirala odluku Susie Green, vođe radikalne “transrodne” skupine koja je odvela sina na ovu bezumnu operaciju na njegov šesnaesti rođendan. Odvela ga je na Tajland jer je u to vrijeme takva operacija bila ilegalna u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kao rezultat publiciteta koji je Green izazvala tajlandske vlasti su bile toliko šokirane da su zabranile proceduru promjene spolnih obilježja prije navršene osamnaeste godine.

Od tog trenutka agresivni “transrodni” lobi odlučno čini sve što može kako bi ušutkao Caroline i bilo koga drugoga tko se usprotivi njihovoj uvrnutoj ideologiji.

Nakon što je policija odlučila odbaciti optužbe protiv Caroline, drugi “transrodni” lobist, Stephanie Hayden, započeo je agresivnu kampanju kojom pod svaku cijenu pokušava zaustaviti Caroline.

Stephanie Hayden, rođen kao Anthony George Steven Halliday, ima kriminalni dosje koji uključuje, napad golf palicom, nasilno ponašanje te seksualni napad. Caroline je počela primati bezbrojne poruke mržnje preko društvenih platformi, napisano je nebrojeno blogova koji sadrže prijetnje nasiljem i spolnim zlostavljanjem ne samo prema njoj nego i prema njenoj obitelj i malodobnoj djeci.

Uz sve to, njena je obitelj počela doživljavati zlostavljanje i izvan interneta. Na njena kućna vrata su počeli kucati dostavljači s hranom koju njena obitelj nije naručila i to do osam puta na dan. Počela je primati potvrde o narudžbama stvari koje nije naručila. Aktivisti su došli do brojeva telefona i e-mail adresa njene obitelji uzrokujući potpuni užas.

Prestrašena da bi mogli ostvariti svoje prijetnje Caroline se suprotstavila nasilnicima na društvenim mrežama tražeći da je ostave na miru.

Nakon toga je Hayden došao pred njenu kuću kako bi joj uručio tužbu za navodno uznemiravanje, pokušavajući iskoristiti i pravni sustav kako bi je nastavio zlostavljati. Željeli su je prisiliti na šutnju kako bi i drugi naučili lekciju o tome što će im se dogoditi ako nastave govoriti o rodnoj ideologiji.

Dva dana nakon što se Hayden pojavio na vratima Caroline Farow sudac je donio potpuno apsurdnu odluku izrazivši zabrinutost zbog toga što se Caroline obratila Hayden, u muškom rodu (iako on JE muškarac).

Sudac je presudio da je Caroline maltretirala Haydena i to jer mu se obratila kao biološkom muškarcu i zabranio joj da govori o njemu, osobito u muškom rodu.

Sad Hayden tuži Caroline za iznos 100 000 funti i preko nje želi u zakon uvesti kažnjavanje svake osobe koja “transrodnog” pojedinca oslovi sukladno njegovom spolu.

Što znači da bi se bilo tko mogao naći u pritvoru ukoliko se obratite muškarcu koji se “osjeća” kao žena riječima u muškom rodom. I obrnuto, ako se obratite u ženskom rodu ženi koja se “osjeća” kao muškarac također možete odležati zatvorsku kaznu.

Nezadovoljan s potencijalnim financijskim uništenjem obitelji Farow (Caroline, njenog muža i petero maloljetne djece), Hayden je pokušava strpati u zatvor pod lažnim optužbama da je prekršila odluku suda zbog komentara koje je stavila na privatnom forumu, a u kojima on uopće nije spomenut.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Caroline nije jedina žrtva, ovog agresivnog “transrodnog” aktivista. Još jedna majka, Kate Scottow, je uhićena ispred svoje dvoje male djece i zadržana u zatvoru 11 sati nakon što je javno privukla pažnju na kriminalnu prošlost i poslovne aktivnosti Stephanie Hayden koje su ionako bile javno dostupne. Osim njih, Stephanie Hayden tuži još dvije žene s invaliditetom.

Izvor: narod.hr/CitizenGO