Beba kod Koprivnice nije umrla od gladi kako prenose mediji

Četveromjesečna beba iz Legrada kod Koprivnice nije umrla od gladi, kako piše lokalni tjednik Podravski list, nego je preminula uslijed sindroma iznenadne dojenačke smrti, ustvrdila je danas koprivnička policija.

Glasnogovornik Policijske uprave koprivničko-križevačke Dražen Laljek opovrgnuo je napise u Podravskom listu, koje su prenijeli drugi lokalni i nacionalni mediji, istaknuvši da sindrom iznenadne dojenačke smrti potvrđuje razudba tijela bebe, ali i opširna istraga koju je provela policija.

Policija je još 21. veljače od Zavoda za hitnu medicinu primila dojavu o smrti djeteta u Legradu. Obavili smo očevidne radnje te nismo utvrdili elemente kaznenog djela. Također, obavljenom obdukcijom i histopatološkom analizom kao uzrok smrti navodi se sindrom iznenadne dojenačke smrti, kaže Dražen Laljek.

O događaju je izvješten nadležni centar za socijalnu skrb, te je podneseno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: h/narod.hr
Photo: narod.hr