Hollywoodski osmijeh i zdravi zubi: Dentalni centar Dvojković upisuje nove pacijente i nudi vrhunske usluge

Foto: Dental centar Dvojković

Bijel, blistav i zdrav osmijeh simbol je dobrog zdravlja i zadovoljstva, stoga je važno, osim redovitog pranja i brige o oralnom zdravlju, odlaziti na redovite stomatološke preglede.

S više od 40 godina tradicije i brige o pacijentima, Dentalni centar Dvojković nudi vrhunski opremljene stomatološke ordinacije na dvije lokacije.

“Ono što smatramo velikom prednošću je upravo dostupnost naših ordinacija građanima Grada Zagreba ali i Zagrebačke županije. Naime, jedna od naših ordinacija nalazi se u strogom centru grada, u Medulićevoj ulici, dok je druga smještena u Galgovu, nedaleko od Samobora. Ponosni smo na dugogodišnje iskustvo rada u struci, gotovo polustoljetno, čime se rijetki mogu pohvaliti u našem poslu.”, ističu stomatolozi koji vode dvije ordinacije Dragutin Dvojković i Marija Garašić Dvojković.

Brojni su poznati brigu o svom oralnom zdravlju i osmijehu prepustili u ruke iskusnih stomatologa Dentalnog centra Dvojković.

“U svom radu svakodnevno se trudimo ‘spasiti’ i sačuvati prirodne zube, naravno, ako je moguće. Upravo zato koristimo i digitalni rentgen (RVG) kojim kontroliramo svako naše liječenje, odnosno endodontsku sanaciju zuba. Samo pažljivim radom koji poštuje pravila struke možemo pacijentu garantirati za radove u ustima. Sve ovo su prepoznali brojni naši pacijenti, od kojih i neki svima poznati kao što su glumci Goran Grgić, Robert Kurbaša i Rajko Bundalo.“, otkrili su iz centra.

Druga generacija stomatologa s tradicijom dugom više od 40 godina

Ordinaciju je otvorio još davne 1975. godine gospodin dr. Vlatko Dvojković, a s radom je nastavio i danas vodi ordinaciju, njegov sin, Dragutin Dvojković, također doktor dentalne medicine. O strasti s kojom je radio dr. Vlatko govori i činjenica kako i dan danas, iako u mirovini, rado navrati u ordinaciju, obiđe svoje pacijente, pa čak i zaviri u koja usta.

Kao što smo spomenuli, danas ordinacije vode mr.sc. Dragutin Dvojković dr.med.dent. i njegova supruga Marija Garašić Dvojković dr.med.dent., a marljivom timu pripadaju još 4 doktorice i 3 dentalne asistentice.

Kako postići biserno bijele, pravilne i zdrave zube u kratkom vremenu zna tim iskusnih stručnjaka Dentalnog centra Dvojković, a pacijenti koji se prepuste u ruke iskusnim stomatolozima nemaju razloga za strah.

“Atmosferu u ordinaciju uvijek nastojimo održati veselom i opuštenom svjesni kako brojni ljudi pa tako i naši pacijenti, posjet stomatologu percipiraju kao stresan. Nakon nekoliko posjeta, kod većine pacijenata strah u potpunosti nestane, kao da ga nikad nije ni bilo! Ne biste vjerovali koliko puta čujemo od naših pacijenata: „Ne mogu vjerovati da sam se ja bojao/la stomatologa!“”

Čak 90 posto bolesti u ustima nastaje zbog loše higijene, osim što se karijesi i propadanje zubi može spriječiti, Dentalni centar nudi široki spektar usluga, prilagođen vremenu i potrebama klijenata. Centar je specijalizirana za područje estetske i restaurativne dentalne medicine, implantologije te parodontologije, što potvrđuju svojim višegodišnjim radom i iskustvom

“Svojim uslugama pokrivamo sve grane stomatologije prateći svjetske standarde i trendove u struci. Posebno bi istaknuli uporabu tzv. CAD-CAM tehnologije u svakodnevnom radu, što nam omogućuje izradu protetskih nadomjestaka (krunica, mostova, inlay-a, onlay-a, overlay-a) u samo jednom posjetu! Vremena danas nitko nema, a ovom tehnologijom možemo odgovoriti na sve potrebe i zahtjeve naših pacijenata.”, naglašavaju iz moderno opremljenog Dentalnog centra Dvojković.

Individualan pristup prema svakom pacijentu

Svakom se pacijentu pruža individualni pristup i pomno se slušaju želje klijenata.

“Ono što bismo naglasili kao jednu od naših ključnih karakteristika jest individualan pristup svakom pacijentu. Svaka situacija u usnoj šupljini zahtijeva pristup koji u obzir uzima brojne faktore, kao i želje pacijenta. Upravo zato veliku važnost pridajemo prvom pregledu u kojem uz klinički pregled stanja u ustima i analizu ortopana (panoramska rentgenska snimka svih zubi, te gornje i donje čeljusti) možemo precizno odrediti plan terapije, sve potanko objasniti pacijentu, odrediti vrijeme potrebno za adekvatnu i optimalnu terapiju, kao i financijski okvir navedenog. Naše cijene smatramo itekako pristupačnima, a uz to odobravamo i brojne načine plaćanja što nas čini prikladnima za sve građane.”, istaknuli su stomatolozi.

Obje ordinacije imaju i ugovor s HZZO-om i primaju nove pacijente

Među brojnim uslugama je i ugradnja zubnih implantata, liječenje zuba, estetska stomatologija, izbjeljivanje, ali i dječja stomatologija. Uz najsuvremeniju tehnologiju, vrhunske materijale i stručnjake, Dentalni centar pobrinut će se i za estetski i tehnički najzahtjevnije radove.

Zadovoljstvo i zdravlje pacijenata, uz višegodišnje iskustvo i znanje te vrhunsku opremu, imperativ je Dentalnog centra Dvojković. Bitno je naglasiti kako obje ordinacije imaju i ugovor s HZZO-om i primaju nove pacijente svih uzrasta, tako da im se možete slobodno obratiti ako tražite za sebe ili svoje najmlađe pouzdanog i kvalitetnog stomatologa!

Dentalni centar Dvojković na sve Vašu upite i rezervaciju termina dostupan je na info@dental-dvojkovic.hr, putem Instagram profila ili Facebooka Dental Dvojković te telefonski na 01/4826-560 za Medulićevu, odnosno 01/3382-503 za Galgovo (Samobor).

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr