(VIDEO) NHR o migrantima: ‘Ova seoba naroda novi je oblik kolonizacije Europe’

Foto: Snimka zaslona

“Danas smo ponovno vidjeli da se suočavamo s migracijama ali s onim koje su neusporedive s bilo kojim poznatim migracijama. Ovdje se radi o društvenom inženjeringu. Mogli smo vidjeti u razgovoru s lokalnim stanovništvom kako oni svjedoče da su migranti upućeni točno u rute, na mjesta na kojim su postavljene policijske kamere i na policijske ophodnje. Pribojavamo se sve očitijeg trenda koji se sastoji u brisanju razlika između legalnih i ilegalnih migracija pod parolom ljudskih prava za jedne, odnosno prava na migraciju, dovode se u pitanje ljudska prava drugih, a to je pravo na slobodu izražavanja svoga mišljenja i naravno prava na sigurnost“, istaknula je predsjednica Neovisnih za Hrvatsku (NHR) i nositeljica liste NHR – HSP za Europski parlament Bruna Esih u ponedjeljak na konferenciji za novinare na kojoj je upozoreno da Hrvatska i Europa trpe posljedice zbog politike otvorenih vrata prema migrantima.

> Strah među stanovnicima PGŽ zbog migranata: ‘Demoliraju, dosta su opasni, riječ je o samim muškarcima do 30 godina’

> (VIDEO) Evo kako nevladina organizacija uči ilegalne migrante kako zavarati ‘j****o glupu’ EU graničnu ophodnju

> (FOTO, VIDEO) Esih na sastanku s glavnim tajnikom stranke Marine Le Pen upozorila na posljedice politike otvorenih vrata: ‘Hrvatsko stanovništvo trpi zbog migranata’

> Tko stoji iza Centra za mirovne studije kojeg MUP više ne pušta u prihvatilište za migrante i Kuće ljudskih prava koja ih brani?

“Osim toga ova seoba naroda novi je oblik kolonizacije Europe odvija se u vrijeme kad se sustavno rastaču sve tradicionalne vrijednosti, na kojima su jednako izgrađene Hrvatska i Europa. Hrvatska je u posebno osjetljivoj situaciji jer je na svojoj vanjskoj granici, ujedno i granici Europske unije ima akumulaciju migranata, a na unutarnjoj granici još uvijek ima schengensku kontrolu. Također moramo biti svjesni i svojih vlastitih unutarnjih problema. To su ekonomski i demografski problemi ali i činjenice da kroz granice, odnosno Hrvatsku, ne prolaze samo uplakane žene i uplakana djeca već se radi o isključivo o muškarcima u dvadesetim i tridesetim godinama života“, podsjetila je Esih, te je pozvala hrvatske vlasti da bolje štite hrvatsku granicu i suosjećaju s Hrvatima čiji su životi i imovina dovedeni u pitanje.

> Saborska oporba: Migranti svakodnevno ilegalno prelaze granicu, Vlada se ne zna nositi s migrantskom krizom

> (VIDEO) Bračnom paru migranti u Gorskom kotaru upali u kuću: Očajni mještani traže zaštitu od policije i vlasti

> U samo tri dana u Sloveniju ušlo preko 100 ilegalnih migranata; većina vraćena u Hrvatsku

> Ivica Šola: Vladavina zakona vrijedi za sve – i za “nacionaliste”, “populiste” – osim za ilegalne migrante

> Dr. sc. Hrvoje Pende: ‘Okusi i mirisi migrantske rute’ – novi turistički proizvod EUropske Hrvatske

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr