Stručno-znanstvene tribine i predstavljanje knjiga ‘Hrvatska danas’

Zbor udruga Hrvatski ratni veterani organizira stručno-znanstvene tribine i predstavljanje knjiga pod nazivom: “Hrvatska danas”. Slobodna tribina održat će se u četvrtak 17. prosinca 2015. s početkom u 12,00 sati – ‘Lustracija – tužba Europskoj komisiji’. Mjesto održavanja je Klub veterana Zagreba sa sjedištem na Trgu bana Josipa Jelačića 15/2. (dvorište).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastojat će se u dva dijela, prvi dio odnosit će se na “zakonitu osudu komunizma kao ideologije i titoizma u Jugoslaviji kao represivnoj tvorevini” te drugi dio “Čiste duše, moralno-etički i povijesno-politički presjek hrvatskog naroda i hrvatske države”.

Na tribini će sudjelovati Krešo Čepo, pjesnik i publicist koji će biti voditelj, Dr. Ružica Ćavar, Ante Matić, književnik i publicist, a moderator će biti Mr.sc. Zvonko Sesar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.