‘Dani Mire Gavrana’ u Hrvatskom narodnom kazalištu u Mostaru

Na slici Miro Gavran Foto : HINA / Mario Strmotić

U sklopu “Mostarskog proljeća 2019, XXI Dana Matice hrvatske u Mostaru” ove godine su upriličeni i “Dani Mire Gavrana”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi program toga ciklusa jest književno – kazališna večer Mire Gavrana na kojoj će biti predstavljena njegova knjiga “Odabrane Komedije” objavljena u izdanju zagrebačke Matice hrvatske.

Događaj će biti upriličen u HNK Mostar 20. ožujka u 19 sati. Ulomke iz monokomedija “Hotel Babilon” i “Najluđa predstava na svijetu” interpretirat će Mladena Gavran, dok će moderatorica programa biti Misijana Brkić – Milinković, glavna tajnica Matice hrvatske Mostar.

Drugi program ciklusa bit će izvedba Gavranove komedije “Sve o ženama” 5. travnja, u produkciji Teatra GAVRAN, dok će treći događaj biti 11. lipnja izvedba Gavranove drame “Paralelni svjetovi”, u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.