Dodatna izvedba Hamleta na Dubrovačkim ljetnim igrama

Dubrovnik, 27.07.2019. - Premijera tragedije "Hamlet" Williama Shakespearea, u režiji Paola Magellija i izvedbi Festivalskog dramskog ansambla, održana je u subotu navečer na dubrovačkoj tvrđavi Lovrijenac kao središnji događaj 70. Dubrovačkih ljetnih igara. foto HINA/ DLJI/ Marko ERCEGOVIĆ/ ml

Dodatna izvedba predstave „Hamlet“ na Dubrovačkim ljetnim igrama, kao nadoknada za onu koja je otkazana 28. srpnja, održat će se danas, 30. srpnja nakon prve izvedbe, s početkom u ponoć i trideset minuta. Predstava je bez pauze i traje 2 sata i 20 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi oni koji su kupili ulaznice za otkazanu izvedbu, te iste ulaznice mogu iskoristiti za navedenu dodatnu izvedbu u ponoć i pol (u noći s 30. na 31. srpnja), a one koji za te ulaznice žele ostvariti povrat novca molimo da to naprave danas na blagajni u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) koja je otvorena od 9 do 21.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.