Festival Dobroga pastira u Đurđevcu okuplja mlade glazbenike

izbjeglice
Crkva sv. Jurja u Đurđevcu, foto: Damir Jelić, commons.wikimedia.org

Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije poziva na 13. po redu Festival Dobroga Pastira koji će u nedjelju 22. travnja u 16 sati u župnoj crkvi svetog Jurja mučenika u Đurđevcu okupiti mlade glazbenike iz Varaždinske biskupije, ali i šire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katolička Crkva se na 4. vazmenu nedjelju ujedinjuje u molitvi za postojeća i nova duhovna zvanja. Tako će biti i ove godine, a pod geslom „Srce Isusovo, dobrote i ljubavi puno!“ festival će tradicionalno okupiti soliste i zborove mladih.

Na 13. Festivalu Dobroga Pastira nastupit će: Dječji zbor sv. Jurja mučenika iz Đurđevca, Luka Kapitanić i Luka Rasinec, Zbor mladih „Ime ljubavi“ Župe sv. Nikole biskupa iz Koprivnice, Ženski vokalni sastav Đurđevčice, Zbor mladih „Ashiri“ Župe sv. Jeronima iz Zagreba, Zbor mladih župe Maruševec, Zbor mladih „Benedictus“ iz Župe Kloštar Podravski, Josipa Ljubas, Zbor mladih „Svih Svetih“ iz Župe Podravske Sesvete, Zbor mladih „Iuventus Christi“ iz Župe Đurđevac, Vokalno-instrumentalni sastav Adventističkog učilišta u Maruševcu, Roko Žaja i Sarah Tomić, Muški oktet sv. Jurja iz Đurđevca, Tamburaški sastav sestara milosrdnica iz Zagreba te Zbor mladih Varaždinske biskupije.

Kroz program će voditi novinarka, voditeljica i urednica na Hrvatskom katoličkom radiju Tanja Popec, a organizatori ovogodišnjeg festivala su Varaždinska biskupija, Ured za pastoral duhovnih zvanja i ministranata i Župa svetog Jurja mučenika iz Đurđevca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [3.74 MB]

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.