(FOTO, VIDEO) Fra Stjepan Brčina za Narod.hr o Antunovskom hodu: ‘Ovo pokazuje koliko mnogo ima mladih vjernika’

Foto: Narod.hr

Danas se održao drugi Antunovski hod mladih, koji je počeo u 15 sati misnim slavljem. U 16 sati krenuo je hod. Hodalo se od Sesveta, Dubravom, Maksimirskom, Ilicom do Svetoga Duha. Središnji događaj bila je svakako evangelizacija na trgu bana Jelačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(FOTO, VIDEO) Antunovski hod: Pogledajte kako mladi slave Krista na zagrebačkim ulicama

“Dvoje volontera brojalo je okupljene mlade i ove godine okupilo ih se između 1150 i 1200. Prekrasna je atmosfera cijelim putem, a posebno na Trgu bana Jelačića. Mladi su slavili, pjevali i plesali, imali smo i jedan igrokaz koji smo pripremili”, opisuje za Narod.hr atmosferu fra Stjepan Brčina.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli fra Stjepan Brčina (@stjepanbrcina)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prolaznici su nas pozdravljali s prozora, iz tramvaja… zaista je jedna prekrasna atmosfera bila. Hodom želimo pokazati mlade ljude, mlade vjernike i koliko ih mnogo ima. Neki kažu da nema više mladih vjernika, ali ovo pokazuje da ih ima”, zaključuje fra Brčina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.