Gdje mladi mogu odmoriti dušu ovog ljeta? Evo zanimljive ponude

Foto: mladi.hbk.hr

Ovog ljeta nude se brojne mogućnosti ljetovanja za mlade u Hrvatskoj. Neki od kampova za mlade Crkve u Hrvata su Mali Lošinj – ljetovanje za mlade iz Zagrebačke nadbiskupije, Bjelovarsko-križevačke i Sisačke biskupije, Kursiljo, Klenovica – kamp za mlade Riječke nadbiskupije, Ferdinandovac – kamp za mlade Varaždinske biskupije, Taize – kamp braće iz Taizea, Karmelsko ljeto- otok Koločep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salezijanci nude kamp Plitvice za 7 i 8 razred, duhovne vježbe u Lasinji za srednjoškolce koje vodi don Damir Stojić i duhovne vježbe pokreta salezijanske mladeži koje vodi don Mihovil Kurkut, Postira – studentsko ljeto na Braču.

Udruga Magis, SKAC – Palma, SKAC_DU te molitvena zajednica Srce Isusovo nude kampove za mlade i radničku mladež:
Pašman, Goli otok, Modrave, Mljet.

Postoji i hodočasnički kamp za sve uzraste: Novi Vinodolski – Udbina, planinarski kamp – Slunj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detaljniji raspored i cijelu ponudu pogledajte na letku:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [416.62 KB]

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.