Mr.C, jedan od najvećih londonskih DJ-a, zatvara ljetnu sezonu na Barbarincu

Kako se ljeto bliži svome kraju tako se približava i finale programa glazbenih događanja pod nazivom Island Of Love, koji je ovo ljeto kroz 6 dosadašnjih party-ja na otočiću Barbarinac u kaštelanskom zaljevu organizirala splitska udruga Underground Control.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitoreskni šumski podij Barbarinca ovo je ljeto ugostio nekolicinu poznatih svjetskih umjetnika, od kojih su neki poput Metodi Hristova te Marcina Czubale premijerno predstavljeni hrvatskoj publici. Uz svjetski priznata DJ imena, na Barbarincu su svoju viziju plesne glazbe predstavili i mnogi hrvatski glazbenici; između ostalog i sudionici barba INKUBATOR DJ natjecanja kojima je ovo bila prva prilika da svoje umijeće predstave široj publici. Na Barbarincu je održan i slavljenički party povodom 20 godina karijere legendarnog splitskog DJ Lushija na kojem su se okupile apsolutno sve generacije splitske party obitelji kako bi na dosadašnjem radu čestitale ovom glazbenom velikanu.

Iz Underground Controla ne kriju zadovoljstvo prvom sezonom svojih aktivnosti na Barbarincu unatoč poraznoj turističkoj sezoni i lošim vremenskim uvjetima.
Zadnje gostovanje zakazano je ovog petka (22.08.) kada na Barbarinac stupa engleski DJ superstar, bivši frontnman banda „The Shamen“ – MR.C.
Richard West a.k.a. Mr.C zasluženo se smatra jednim od pokretača acid house revolucije kao i jednim od prvih underground DJ-eva koji su London učinili prijestolnicom house glazbe.Osim jedinstvenog stila DJ-inga bavi se i produkcijom glazbe koju izdaje na etiketama kao što su „Poker Flat“, „Get Physical“, „Crosstown Rebels“, ali i vlastiti „Superfreq“.

Organizatori najavljuju ovaj petak diskretan light show, moćan soundsystem i pristupačne cijene osvježenja na šanku. Pozivamo vas da i vi budete među stotinama sretnika koji su ovo ljeto osjetili čaroliju plesanja pod vedrim nebom otočića Barbarinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.