Obljetnički koncert klape Stine u četvrtak u Zagrebu

Facebook

U četvrtak, 7. lipnja, u 20 h u Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu (Gundulićeva 6) održat će se obljetnički koncert klape Stine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Klapa Stine, koju čine petorica prijatelja i zaljubljenika u klapsku pjesmu, u vrlo kratkom roku izrasla je u kvalitetan i reprezentativan sastav na klapskoj sceni. Brojne nagrade, od kojih izdvajamo one s prestižnog Festivala dalmatinskih klapa u Omišu – najbolji debitanti 2016. i prva nagrada publike 2017. godine, izvrsne kritike stručne javnosti, glazbenih voditelja i publike plod su ustrajnog rada proteklih godina kojeg ćemo zaokružiti obljetničkim koncertom.

Osim što ćemo predstaviti dosadašnji rad te po prvi puta izvesti i neke nove pjesme, koncert također vidimo kao kulturni događaj koji pruža priliku široj publici predstaviti klapsko pjevanje kao dio nacionalne kulturne baštine zaštićene od strane UNESCO-a. U tom svjetlu kao gost koncerta nastupit će ženska klapa Cesarice, jedna od naših najuspješnijih i najnagrađivanijih klapa koja ove godine slavi 25 godina postojanja.

Ulaznice za koncert po cijeni od 20 kn možete nabaviti na blagajni Hrvatskog glazbenog zavoda radnim danom od 11 do 14 i od 19 do 20h, te kod članova klape osobno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svima vam se veselimo i jedva čekamo izaći na binu i zapivat!

Vidimo se…” – poručuju članovi klape u pozivnici na ovaj događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.