Slikovnica ‘Dogodovštine puhice Sare’ predstavljena u Gradskoj knjižnici Kaštela

Predstavljanje božićne slikovnice “Dogodovštine puhice Sare” zadarskog autora Ante Jergana i ilustratora Julija Jelaske održano je u organizaciji Gradske knjižnice Kaštela u utorak, 15. prosinca u odjelu GKK u Kaštel Sućurcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnja priče događa se na Velebitu, gdje puhica Sara živi sa svojom obitelji. U potrazi za božićnim drvcem, puhica Sara susreće se s čarima šume i vjetrovima burom i jugom, koji joj čiste put prema kući u snježnoj noći. U bajci je prikazan i negativan lik štakora, kojemu gradsko vijeće puhova oprašta prijestupe i dopušta ostanak u malenom selu puhova…

Na predstavljanju slikovnice, koja odaje počast obiteljskim vrijednostima i zajedništvu – sudjelovali su učenici prvog razreda OŠ kneza Mislava s učiteljicom Ljiljanom Sunara, koji su s iznimnom pažnjom poslušali odlomke iz slikovnice i autorovo kratko izlaganje o nastanku slikovnice.

Autor slikovnice Ante Jergan događanje je upotpunio odsviravši na gitari dvije božićne pjesme, a druženje je završeno u veselom raspoloženju, uz zajedničku pjesmu “Zvončići”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.