Svečano otvorenje izložbe ‘Igra iza granica’ radova studenata Tehničkog veleučilišta u Zagrebu

Foto: Narod.hr

Tehničko veleučilište u Zagrebu poziva na svečano otvorenje izložbe radova studenata Informatičkog dizajna Tehničkog veleučilišta u Zagrebu ‘IGRE IZA GRANICA’ u galeriji Vladimir Filakovac, Dubrava 51 a, u ponedjeljak, 2. srpnja 2018. u 19:00 sati.

Izložba je otvorena do 26. srpnja 2018., radnim danom od 10:00 do 19:00 sati.

Radovi studenata pokazuju široki potencijal koji digitalna tehnologija ima u kreativnom prikazu spoznaja dobivenih kroz društvena istraživanja, što je u potpunosti u skladu s vrijednostima o održivom razvoju svake kulturne zajednice.

Izložba „Igre iza granica“ donosi izbor koncepata videoigara, stripova, plakata i kalendara studenata druge i treće godine Informatičkog dizajna Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Odabrani radovi na kreativan način ispunjavaju nekoliko funkcija u domeni edukacije, informiranje i osvješćivanja opće javnosti, posebno mlađe populacije o društveno relevantnim temama.

Radovi studenata su nastali kao rezultat suradnje TVZ-a i Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu pod mentorstvom prof. dr. sc. Jane Žiljak Gršić, dr. sc. Lane Peternel i Ulle Leiner Maksan, mag. des.,kao dio produktivnosti Marie S. Curie projekta „Noć istraživača u Hrvatskoj“ kojima su u fokusu društveno relevantne i aktualne teme poput ekologije, održivosti i obrazovanja.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr