Teatar Gavran novu kazališnu sezonu počinje 16. listopada predstavom ‘Lutka’

Teatar Gavran otpočinje novu kazališnu sezonu u Zagrebu 16.listopada u maloj dvorani Lisinski obnovom predstave “Lutka” svog stalnog autora Mire Gavrana, s mladim glumačkim zvijezdama Doris Pinčić i Robertom Kurbašom, najavljeno je danas iz tog kazališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na repertoaru teatra ostaje i ovogodišnja uspješnica “Sladoled” s Anom Vilenicom i Mladenom Gavran, u režiji Borisa Svrtana.

Od predstava iz prijašnjih sezona igrat će se još i višestruko nagrađivana monokomedija “Hotel Babilon” u režiji Aide Bukvić s Mladenom Gavran koja u njoj interpretira čak jedanaest različitih uloga, te komedija “Pacijent doktora Freuda” u režiji Roberta Raponje s mladim talentiranim glumcima Peđom Gvozdićem, Jakovom Gavranom, Ana-Marijom Percaić i Katarinom Baban.

Početkom iduće kalendarske godine, Teatar GAVRAN će izići pred publiku s novom predstavom “Pivo” u kojoj Miro Gavran tematizira odnos oca i sina. Zanimljivost vezana uz ovu neobičnu komediju je u tome da
će ju režirati velika hrvatska kazališna glumica i profesorica glume Helena Buljan, kojoj će to biti prva režija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.