Tuga u obitelji legendarnog glumca: Tim Roth oprostio se od 25- godišnjeg sina preminulog od zloćudne bolesti

Foto: Instagram

Cormac Roth, 25-godišnji sin oskarovca Tima Rotha, preminuo je 16. listopada. Borio se sa zloćudnom bolešću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cormac je bio divlja, električna kugla energije i njegov duh je bio ispunjen svjetlom i dobrotom. Koliko god divlji bio, također je bio utjelovljenje dobrote. Nježna duša koja je donijela toliko sreće i nade onima oko sebe. Tuga dolazi u naletima, kao i suze i smijeh, kada se sjetimo tog lijepog dječaka kroz 25 godina i 10 mjeseci koliko smo ga poznavali. Neukrotivo i radosno i divlje i divno dijete. Tek nedavno muškarac. Volimo ga. Nosit ćemo ga sa sobom kamo god pošli”, priopćila je obitelj Roth.

25- godišnji Cormac odlučio je graditi glazbenu karijeru, a za tešku dijagnozu javnost je saznala u travnju ove godine objavom na Instagramu. Otkrio je i kako je zahvaljujući njoj izgubio sluh na jedno uho i drastično se udebljao.

“U studenom mi je dijagnosticiran rak zametnih stanica trećeg stupnja. Od tada se svakodnevno borim protiv toga”, obajvio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je otkrio i da mu bolest nije oduzela volju za životom niti želju za daljnjim stvaranjem glazbe.

“Ne možete uvijek birati svoju sudbinu. Ne možete uvijek birati svoju budućnost”, stoji u posljednjoj objavi na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CORM (@cormacroth)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.