Veliki koncert Marka Perkovića Thompsona 10. studenoga u Pisarovini

Sve je spremno za koncertni spektakl Marka Perkovića Thompsona u Pisarovini, koji će se povodom dana Općine Pisarovina održati u nedjelju, 10. studenog u sportskoj dvorani Pisarovina, s početkom u 19:30h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert u Pisarovini dio je aktualne koncertne turneje Marka Perkovića Thompsona koja uz velike gradove obuhvaća i manja mjesta širom Hrvatske, a za koju se do sada u svim hrvatskim gradovima tražila ulaznica više! U Pisarovini se zbog Martinja i velike proslave Općine Pisarovina 10. studenog očekuje prava glazbena fešta na koju će pristići brojni Thompsonovi fanovi i iz okolnih mjesta i gradova, a ulaznice za ovaj veliki koncertni doživljaj već su puštene u prodaju.

Foto: High Level, Pero Butković

Jedan od najpopularnijih i najtiražnijih hrvatskih pjevača za svoju vjernu publiku tom prigodom priprema višesatno glazbeno putovanje kroz različite etape svojeg glazbenog stvaranja. Tako će fanovi moći uživati u onim starim hitovima poput pjesama „Geni kameni“ i „Ljutu travu na ljutu ranu“, ali i veličanstvenim „Zaustavi se vjetre”, „Prijatelji”, „Lijepa li si”, pa sve do „E moj narode”, „Moj dida i ja” i „Tamo gdje su moji korijeni”. Neće izostati ni uspješnice s albuma „Ora et labora” – „Samo je ljubav tajna dvaju svjetova", “Uvijek vjerni tebi”, a ni mnogi drugi bezvremenski hitovi Marka Perkovića Thompsona.

Sve ove pjesme nadahnute iskrenom ljubavlju, domovinom i vjerom, odavno su ušle pod kožu Thompsonovoj publici. Marko Perković Thompson uz aktualnu turneju u sklopu koje će nakon Pisarovine do kraja godine obići još nekoliko gradova, vrijeme uglavnom provodi u studiju. A to znači da će fanovi napokon doći na svoje, jer Marko priprema novi album koji će zasigurno ponoviti, ako ne i nadmašiti uspjeh albuma „Ora et labora“ koji je u godini objavljivanja bio najprodavanije glazbeno izdanje u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti u sustavu Ticketshopa i na sljedećim prodajnim mjestima: – Trgovina KIT, Pisarovina, – Diskont Lasinja, Lasinja, – Caffe bar Pokupio, Pokupsko, – Restoran „Tihi gaj“, Kupinečki Kraljevac, – Caffe bar „Kiss“ i Caffe bar „Nec“, Klinča sela, – Caffe bar „M“, Krašić, – Trgovina „Fifa“, Jastrebarsko, – Šu Šu Pub, Karlovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.