(VIDEO) 7. studenoga 2000. Hillary Clinton – kako su ju podupirali najutjecajniji i najbogatiji ljudi svijeta?

Foto: fah

Hillary Clinton je izgubila izbore za predsjednicu SAD-a od Donalda Trumpa. To je izazvalo konsternaciju i šok mainstream medija, političko-globalističke oligarhije, raznih interesnih kartela, lijevo-liberalnih udruga i agenda koje se bore za genderističke ciljeve, zagovornika nekontroliranih migracija…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uloga manjih i alternativnih medija bila je neprocjenjiva da brojne afere Hillary Clinton izađu na svjetlo dana, te tako biračima daju mogućnost da vide i drugu stranu medalje.

Bio je to šok od kojeg se svi zajedno nisu do danas oporavili, ali i kampanja koja je više nego ijedna do sada pokazala poveznice i sprege, naoko neovisnih, ali itekako interesnih medijsko-političkih skupina u kreiranju društvene stvarnosti.

Na površinu su, preko alternativnih i manjih medija, počele izlaziti afere i stvari koje su bacale novu sliku i sjenu na pažljivo medijski “paženu i maženu” kandidatkinju Hillary Clinton koju su lijevo-liberalni mediji vješto skrivali, istovremeno blateći Donalda Trumpa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon pobjede na izborima za senatorsko mjestu u New Yorku 7. studenoga 2000. očekivalo se da će se svi budući potezi nekadašnje prve dame Sjedinjenih Američkih Država usmjeriti na osvajanje nominacije za predsjedničkog kandidata Demokratske stranke.  Ali nova zvijezda Demokratske stranke njeno postao je pogodniji kandidat i dobitnik Nobelove nagrade za mir, a u stvarnosti inicijator i pokretač mnogih ratova – Barack Obama.

Željeno mjesto Hillary Clinton dobila je na izborima 2016. godine, kao i potporu čak 98% američkih “neovisnih” medija, te je sve izgledalo bajno za novo prezime Clinton na čelu SAD-a.

Nije pomoglo, pobijedio je Donald Trump.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Alternativni mediji – ključ u otkrivanju afera i skandala Hillay Clinton

Ali u današnjem umreženom svijetu postoji niz alternativnih medija koji nisu pod kontrolom globalističko-političkih grupacija, pa su pojedine afere Hillay počele izlaziti u fokus javnosti. U jeku kampanje okitila se tako neslavnom titulom najkorumpiranije osobe 2015. godine u dodjeli ‘Watchdog’ fonda. Laureat su joj osigurale osnovane sumnje o zlouporabi položaja državne tajnice, korupciji pod domenom lobiranja, sukobu interesa, korištenju državnih mail adresa za vlastito poslovanje, potpuno netransparentnu kampanju iz 2008. godine i dr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

E. Rothschild i L. Rockefeller – jedni od glavnih financijera Hillary Clinton

Retorika u samoj kampanji bila joj je izuzetno oštra – od poziva na nove ratove, želje za bilateralnim sporazumom s Izraelom o vojnoj suradnji u budućim invazijama, a jedan od glavnih financijera, lobista i simpatizera joj je super-kontroverzni Evelyn Robert de Rothschild. Njegova podrška jednoj globalnoj valuti usko je povezana s drugim velikim financijerom Laurenceom Rockefellerom koji joj je i bliski prijatelj. Ova bizarna ekipa krovno je povezana s interesnim kartelom i trustom mozgova zvanim Vijeće za međunarodne odnose (CFR) koji služi kao Clintoničina dugogodišnja logistika, piše vecernji.hr

Poznati pisac William Engdahl tvrdi su američki tvorci poslijeratne moći, ušančeni u upravo newyorškom Vijeću za međunarodne odnose i oko njega, u Zakladi Rockefeler i, nadasve, u Rockefellerovim političkim i gospodarskim krugovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da su obitelji Rotschild i Rockefeller jedne od najutjecajnijih na svijetu, te su se još krajem 19. stoljeća učvrstile na pozicijama globalne moći, koja u današnjem umreženom dobu zasigurno raste.

 

Warren Buffet – treći najbogatiji čovjek na svijetu uz Hillary Clinton! 

Tajkunski oligarh Warren Buffet  bio je još jedan od korporatista i superbogataša  uključenih u kampanju Hillary Clinton, a on je i prvi najavio njezinu kandidaturu i pobjedu na izborima.

On je na Forbesovoj listi apostorfiran kao treći najbogatiji čovjek na svijetu, iza šefa Amazona Jeffa Bezosa i Billa Gatsa, sa bogatstvom od čak 84 milijarde dolara.

Buufet je u stožer je okupio praktički sve ključne ljude zaslužne za globalnu financijsku krizu, iste one kojima je Hillary osigurala ‘bailout’, a snažan novčani priljev osiguravaju i vojne korporacije, iste one koje je podržala u Afganistanu. S tako moćnom ekipom svi su računali da je Hillary Clinton budući predsjednik već da je i njezina ‘Clinton zaklada’ vrlo blizu ostvarenju vlastitih agendi, poput planiranja obitelji, izjednačavanja spolova i slično.

Jedini problem je što je Hillary Clinton izgubila izbore, na konsternaciju i žalost mainstream medija, političko-globalističke oligarhije, raznih interesnih kartela, lijevo-liberalnih udruga i agenda koje se bore za genderističke ciljeve, zagovornika nekontroliranih migracija…

Pobijedio je Donald Trump koji je odmah na svojim leđima osjetio „nevidljivu ruku“ koja je milovala i podupirala Hillary Clinton.

 

Napadi Hillary Clinton na suca Kavanaugha – dokaz kontinuiteta iste politike

Podsjetimo se i ovoga, proteklih nekoliko tjedana cijela je Amerika napeto pratila dramu oko imenovanja Bretta Kavanaugha, uglednog konzervativca i uzornog obiteljskog čovjeka, za suca američkog Vrhovnog suda. Usred postupka njegova izbora dr. Christine Blasey Ford, profesorica sa Sveučilišta Palo Alto u Kaliforniji, optužila je tog uspješnog suca, poznatog kao jednog od progonitelja Billa Clintona u slučaju Lewinsky, za seksualno napastovanje.

Kavanaugh je iznio je niz oštrih političkih ocjena na račun obitelji Clinton. Optužbe protiv sebe je nazvao “političkom hajkom”, “osvetom Clintonovih” i ljevičarskom kampanjom plaćenom milijunima dolara.

Takvi, medijski poticani napadi i neosnovane tužbe za neke bizarne navodne događaje sa srednjoškolskih tuluma od prije pola stoljeća, dokaz su da se rat za demokraciju, slobodu govora i slobodu misli nastavlja, te da je zapadnom čovjeku potrebno uložiti velike napore da se vrati na one početne pozicije kako je demokracija zamišljena – ne za jednu malu oligarhijsku ili partitokratsku skupinu ljudi, kao npr. u Hrvatskoj, već za narod iz kojega vlast i proizlazi.

 

Hillary Clinton o sucu Kavanaughu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.