(VIDEO) Apocalyptica u Lisinskom – kultni band donosi kombinaciju klasike i žestoke glazbe

Foto: apocalyptica.com

Finska četvorka Apocalyptica izvest će svoj album prvijenac “Plays Metallica By Four Cellos” i druge klasike metallice u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 3. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svibnju 1996. Apocalyptica se pojavila na sceni kultnim albumom “Plays Metallica By Four Cellos”, prodanim u milijunskim nakladama i izdanjem koje je utrlo put mnogim kasnijim crossover izdanjima, posebno onima koja su kombinirala žestoku glazbu s klasikčnom glazbom.

Na novoj turneji koja prati 20 godina od objave slavnog izdanja bend će izvoditi isključivo klasike Metallice, sve skladbe koje se nalaze na albumu kao i mnoge druge koje su s vremenom uvrstili u svoju set-listu. Ovo im je peto gostovanje u Hrvatskoj, a prvi nastup imali su 2006. upravo u Lisinskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.