(VIDEO) ‘Žena, majka, kraljica’- Susret mladih grada Splita s gošćom Jelenom Burazin

U srijedu, 16. svibnja 2018. u 20.30h u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu održat će se susret mladih grada Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tema je “žena, MAJKA, kraljica”, a gost predavač je prihologinja, prof. Jelena Burazin.

Susret vode i animiraju mladi iz Hrvatskog Nadzemlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pazite sad. Imamo jednu zagonetku za vas. Pogodite o kome je riječ, ali bez ćirenja.

Prvo vam pokloni vlastiti trbuh da se u njemu „gojite“ malo manje od godinu dana. Ne plaćate ništa, još mukte jedete. Onda kada izađete na danje svjetlo, dotadašnji stambeni objekt postaje vaš najbolji prijatelj: ljubi vas, hrani, čisti i štiti. A kada stasate, ponosno vas predstavlja kao najbolji autohtoni proizvod za koji nikad neće prestati navijati. Da, da, znamo da ste pogodili. Riječ je o majkama.

Propitkivati ideju majčinstva naizgled je nepotrebno poput propitkivanja boje neba, ali kao što nebom kruži toliko toga što zbog žurbe ne vidimo, tako je i majčin poziv satkan od nebrojenih napora, žrtava, gorljivosti i ljubavi koja lomi sve da bi vi na stolu imali kolač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragi naši mladi, dođite u srijedu 16.5.2018. u 20:30 na predzadnji ovosezonski susret Hrvatskog nadzemlja i uz šarolik program razmislimo i naučimo nešto o majčinstvu. Gošća predavačica profesorica je psihologije i licencirana psihoterapeutkinja te ponosna majka četvero djece Jelena Burazin, a susret će animirati VIS “Sv. Matej” s Ravnih Njiva.

U suradnji s Pastoralom mladih Splitsko-makarske nadbiskupije,

Vaše Hrvatsko nadzemlje.” – stoji u pozivu na ovaj događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.facebook.com/events/675079359489775

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.